Brian van Gog

Personal trainer/Fitness professional & wedstrijdvechter

website: www.FitterFuture.nl


Over Brian

Ik ben Brian van Gog en ik heb begin 2011 Fitter Future opgericht met het doel om mensen weer zo fit en gezond mogelijk te krijgen.


Van jongs af aan heb ik vechtsport beoefend en heb later een grote affiniteit met fitness ontwikkeld. Ik ben een enthousiaste en competitieve sporter, al jaren actief in de Fitnessbranche en vanaf 2012 gecertificeerd (inter)nationaal personal trainer.

Sinds 2014 heb ik een eigen locatie, de Fitter Future Gym in Aalsmeer. De gym is 200m2 en beschikt over twee functionele trainingsruimtes voor kickboksen en fitness.


Daarnaast ben ik ook actief bezig met lesgeven op een school, bij een bedrijf, buiten of in een sportschool als groepslesdocent/personal trainer.


Via mijn professionele begeleiding en trainingen probeer ik je zoveel mogelijk te motiveren, kennis te geven over voeding en de juiste manier van trainen.

Op naar resultaat!Opleidingen:

- 1e jaar Fysiotherapie HvA (2008)

 

- Fitvak Fitnessinstructeur A

Inhoud:

Functionele anatomie, inspanningsfysiologie, trainingsleer, biomechanica, voeding en blessurepreventie en behandeling.

 

- Fitvak Fitnessinstructeur B

Inhoud:

Lesgeven, (ver)gevorderde krachttraining, testen en meten, biomechanica, trainingsleer, inspanningsfysiologie, vitamines & supplementen, topsportbegeleiding, doping en voeding.

 

- Fitvak Personal Trainer

Inhoud:

Beweegadvies, intake (fysiek, mentaal en lifestyle), opstellen persoonlijk beweegplan/trainingsplan, testen en meten, best practices en verschillende vormen van Personal Training.

 

-(Inter)National Academy of Sports Medicine

Inhoud:

OPT (optimale prestatie training), Flexibiliteitstraining, cardiorespiratoire training, core training, balanstraining, reactietraining, snelheid en beweegelijkheid (speed, agility & quickness), krachttraining, Plyometrische training en functionele bewegings-en houdingsanalyse.Weten waartoe jouw lichaam in staat is? Meer info? Of een proefles?

Mail dan naar info@fitterfuture.nl of stuur een whatsapp berichtje/ bel naar 06 427 35 130


Fitter Future © 

KVK:52403661   | BTW NL056242499B01  | Aalsmeer