Small Group Training


Trainen met een kleine groep onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer. Je kan bijvoorbeeld met je vrienden/vriendinnen leren kickboksen/boksen, een fitnesstraining/circuittraining doen of een bootcamp volgen. Een combinatie van kickboksen/boksen en fitness is ook mogelijk. De training is in overleg met de personal trainer aan te passen naar jullie wensen.


Voordelig!

Je betaalt voor een small group training per persoon aanzienlijk minder dan voor personal training. Je huurt de personal trainer voor een uur en kan de prijs delen met je vrienden/vriendinnen. 

Prijzen personal training sessies

1 sessie = 65 euro

Bij meerdere sessies word de prijs goedkoper.


De personal training sessies zijn 60 minuten, een proefles bij Fitter Future is altijd gratis.


Small group training prijzen/grotere groepen prijzen op aanvraag via info@fitterfuture.nl


Contact


Wil je meer weten, beginnen met kickboksen, een gratis proefles of heb je andere vragen?


Mail dan naar info@fitterfuture.nl
Personal Training

Kickboksen & Fitness


In je eentje of met een kleine groep trainen met een gediplomeerde personal trainer. Het zorgt ervoor dat je doelgericht traint met een training die op jou afgestemd is.


In overleg met de personal trainer bepaal je jouw soort training. Het kan dat je een voorkeur hebt voor fitnessoefeningen met gewichten of eigen lichaamsgewicht, of dat je het leuker vindt om te boksen/kickboksen.


De personal trainer zorgt ervoor dat de training die je doet bijdraagt aan wat jij wilt bereiken. Dat kan van alles zijn: Een aantal kilo's afvallen, vetpercentage verlagen, spiermassa vergroten, fit worden (meer conditie/kracht) of gewoonweg 1 op 1/met een kleine groep lekker trainen. Er is van alles mogelijk.


Er kan op locatie bij Fitter Future (Aalsmeer) getraind worden of eventueel bij je eigen sportschool. Ook bootcamps/fitnesstraining in bijvoorbeeld het Amsterdamse bos, op kantoor of thuis zijn mogelijk.

Fitter Future © 

KVK:52403661   | BTW NL056242499B01  | Aalsmeer