10 weken FIT challenge

10 weken FIT challenge

In 10 weken tijd je vetpercentage verlagen, gezonder eten en je fitter voelen!

Wat houdt de FIT challenge in?


FIT staat voor frequentie, intensiteit en tijd. Drie ingrediënten die je sleutel zijn tot het succesvol verlagen van je vetpercentage. Een fitter, beter gevormd en gezonder lichaam bouw je met een plan dat volledig op jou als persoon is afgestemd.. De 10 weken FIT challenge! 

We dagen je uit om in 10 weken een verandering te maken in jouw leeftstijl.
Tijdens de challenge volg je 3 trainingen per week.

Dit zijn de opties:
3x per week personal group training
OF

2x per week personal group training + 1 groepsles fitness/kickboksen
OF 

1x per week personal group training + 2 groepslessen fitness/kickboksenDaarnaast begeleiden we je met de meest geavanceerde voedingsapp met een op maat gemaakt voedingschema. In week 1, 5 en 10 hebben we een meetmoment om je vooruitgang vast te leggen.


Na deze 10 weken heb je een fitter, gezonder lichaam en een goede basis voor een vitaler leven. Ready om jouw doelen te behalen!?


Voeding
Je krijgt een persoonlijk voedingschema via onze app. Je hebt voor elke maaltijd verschillende keuzes uit gerechten, kunt de bereidingstijd aanpassen en de app houdt zelfs rekening met je allergieën.
Daarnaast informeren en adviseren we je ook over  voedingssupplementen.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk voor welke versie van de FIT challenge je kiest. 

Bij 3 x per week personal group training betaal je €86,5 per week. 

Bij 2 x per week personalgroup training + 1 groepsles betaal je €64,- per week.

Bij 1x per week personal group training + 2 groepslessen betaal je €37,5 per week.

De betaling geschiedt in 2 termijnen. Je betaald de eerste helft direct online bij aanvang van de challenge, 4 a 5 weken later betaal je de tweede termijn.

In deze kosten zitten je drie trainingen per week verwerkt, je voedingsadvies met de app, supplementenadvies en de lichaamsmetingen gedurende de FIT challenge. 

Training
Tijdens de challenge train je 3 keer in de week. Dat is 1, 2 of 3 keer per week met de personal group training. Dit is een full body fitness training (met maximaal 3 andere deelnemers) waarin je samen met een personal trainer een effectieve kracht/conditie training doet.
Train je 2 keer per week mee met de PGT, dan doe je ook nog een keer een groepsles naar keuze (kickboksen of fitness). Bij 1x per week PGT, doe je 2 groepslessen naar keuze (kickboksen of fitness).

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het contactformulier op onze website in te vullen met de vermelding dat je je aanmeldt voor de 10 weken FIT challenge. Dat kan via de knop hieronder of via de contactpagina in het menu. Na aanmelding maken we een afpsraak voor een belafspraak om de challenge door te spreken en plannen we een proefles personal group training/groepsles in om te kijken of het wat voor je is.

Trainingstijden
We overleggen met jou voor vaste trainingstijden, we hebben keuze uit zowel ochtend als avond trainingstijden. Kun je niet op vaste tijden? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden in het lesrooster.

Startdata challenge
De startdata in 2024:

8 januari 2024
4 maart 2024
13 mei 2024
3 juni 2024

2 september 2024

7 oktober 2024


Meld je snel aan voor een proefles/info gesprek, we hebben per challenge plek voor maximaal 5 nieuwe challengers!