Maatregelen covid19 tijdens buitentrainingen


MAATREGELEN in de gym:

- Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar dienen een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van de sportschool. Bij aanvang van de training mag deze af.

- Houd 1,5 meter afstand van andere sporters en van de trainers tijdens de Fitness en Kickboks trainingen.

- Heb je klachten? Hoesten/kuchen, neusverkoudheid, koorts. Blijf thuis!
Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. En uiteraard ook voor de Fitter Future Gym. We willen niet dat we straks weer verplicht moeten sluiten door een tweede piek in covid19 besmettingen.

- Was thuis voor en na de training je handen en desinfecteer bij binnenkomst je handen met de handgel in de gym.

- In principe is de kans op besmetting via objecten nihil. Mocht je het toch een beetje spannend vinden, was of desinfecteer je handen dan na de training nog een keer in de gym. We hebben bij de bokszakken sprayflessen staan waarmee je de bokszak kunt desinfecteren indien gewenst.

- Toiletbezoek is weer mogelijk, let er wel op dat je (eventueel ook vooraf) naderhand even het toilet schoonmaakt met de schoonmaakmaterialen die er liggen.

- Het kan voorkomen dat je moet hoesten/niezen, doe dit in de binnenkant van je elleboog.

 

- Het is verplicht om te reserveren, zeker in deze tijd is het belangrijk dat wij weten hoeveel mensen er in de les zullen zijn. Geen reservering = geen toegang tot de les

- Iemand meenemen naar de training voor een proefles? Mail ons even op info@fitterfuture.nl


- Hou je je niet aan de regels... dan kunnen de trainers je de toegang weigeren tot de les.

-Kom niet te vroeg voor een training, 2-3 minuten van tevoren is meer dan voldoende, blijf ook niet hangen na een training. Ben je te vroeg, dan kan het zijn dat de trainer je verzoekt om even buiten te wachten ivm in- en uitloop van de lessen. 

-Neem een eigen handdoek mee voor het zweten.

- De trainers zorgen voor extra ventilatie en luchtstroom. Ook zullen wij nog regelmatig de training  (deels) buiten voortzetten als het mooi weer is.

We doen dit met z’n allen!
Hou rekening met elkaar. Zo kunnen wij veilig en verantwoord weer met z'n allen werken aan onze gezondheid en fitheid.  Alvast bedankt voor je begrip, jullie zijn toppers!

TEAM FITTER FUTURE GYM

 

Volg ons ook op: