Trainers


Witteweg 53, 1431GZ,

Aalsmeer

Trainers

Brian van Gog ma-zo

Trainer Brian heeft Fitter Future in maart 2011 opgericht om zijn passie voor sport/vechtsporten over te brengen op anderen en mensen te helpen zichzelf fit te voelen door middel van training en voeding. Brian geeft al meer dan 10 jaar fitness (personal) training en andere sportlessen (bootcamp, kickboksen, boksen etc...).  Daarnaast is hij zo nu en dan ook nog actief in de ring (boksen/kickboksen) en traint hij zelf bij kickbokslegende Mousid Akhamrane.
Jay Morris woensdag


Trainer Jay, een jonge maar talentvolle vechter. Jay geeft sinds 2019 les bij Fitter Future gym. Hij vecht regelmatig wedstrijden en traint onder andere met zijn vader (Jerry Morris) die voormalig wereldkampioen kickboksen geweest is bij Lucien Carbin (kickbokslegende). Jay helpt je graag met het trainen van techniek in het kickboksen.

David Ertugrul vrijdag


Wallace Samuel dinsdag

Trainer wallace is een fervent sporter. Het sporten zit in zijn bloed. Je zou het niet zeggen, maar Wallace is al boven de 50.
Hij is nog steeds superfit en geeft graag zijn kennis van jarenlang lesgeven en trainen door aan de leden van Fitter Future Gym. Als een van de Fitter Future gym leden een wedstrijd moet vechten staat hij vaak in de hoek als coach.


Donny Idzerda invaller


Trainer Donny heeft al een flink aantal jaren boksles en kickboksles gegeven. Daarnaast ook nog Fitness training en een boel studie over voeding (en alles wat daarbij hoort) gedaan.

Ismael Misjan invaller


Fianjo donderdag


Trainer Fianjo geeft na Brian het langst les bij Fitter Future. Hij is een trainingsmaatje van Brian geweest, voormalig wedstrijdvechter en heeft zelf jarenlang getraind (en nu nog steeds) onder leiding van voormalig wereldkampioen Jerry Morris.

Gerben Blom maandag


Fitness trainer / personal trainer 

Fitter Future Gym1431GZ , witteweg 53, Aalsmeer

Email: info@fitterfuture.nl


OpeningstijdenGroepslessen:
Maandag t/m zondag o
p de tijden in het lesrooster.

Personal training / andere trainingen:
Op afspraak 


Copyright © All Rights Reserved