Trainers

Trainers

Brian van Gog
 hoofdtrainer

Trainer Brian heeft Fitter Future in maart 2011 opgericht om zijn passie voor sport/vechtsporten over te brengen op anderen en mensen te helpen zichzelf fit te voelen door middel van training en voeding. Brian geeft al meer dan 10 jaar fitness (personal) training en andere sportlessen (bootcamp, kickboksen, boksen etc...).  Daarnaast is hij zo nu en dan ook nog actief in de ring (boksen/kickboksen) en traint hij zelf bij kickbokslegende Mousid Akhamrane.
Fi trainer

Fi geeft al jaren les voor onze gym en is daarnaast jaren een trainingsmaatje van trainer Brian. Hij geeft voornamelijk kickboks groepslessen en personal training op de pads. Fi is altijd enthousiast en geeft pittige trainingen.

David Ertugrul invaltrainer


David is gestart met het trainen van kickboksen, weliswaar is dit altijd recreatief gebleven (geen wedstrijden) maar weet hij nog steeds hoe hij een goede conditionele en effectieve workout neerzet met een zaktraining kickboksen.
Na verloop van tijd heeft hij de Fitness ontdekt en traint daar altijd hard. David staat voor jullie klaar met intensieve workouts.


Wallace S.
trainer

Trainer wallace is een fervent sporter. Het sporten zit in zijn bloed. Hij is nog steeds superfit en geeft graag zijn kennis van jarenlang lesgeven en trainen door aan de leden van Fitter Future Gym. Als een van de Fitter Future gym leden een wedstrijd moet vechten staat hij vaak in de hoek als coach. Bij trainer Wallace heb je altijd een pittige training. Hij verwacht 100% inzet en motiveert jou dit er ook uit te halen tijdens je training.


Dimitri Michail
invaltrainer

Dimitri is een gedreven trainer en geeft onder andere ontzettend leuk les aan kids. Hij deed bij ons de kids les tot aan de lockdown, na de lockdown hopen we dat deze les weer terug komt. Dimitri geeft kickboksles en ook personal training pads/fitness.

Donny Idzerda invaltrainer


Trainer Donny heeft al een flink aantal jaren boksles en kickboksles gegeven. Techniek, sparren, padstraining.. van alles. Daarnaast ook nog Fitness training en een boel studie over voeding (en alles wat daarbij hoort) gedaan. Donny geeft effectieve en afwisselende trainingen.

Gerben Blom invaltrainer


Fitness trainer / personal trainer 


Gerben geeft al jaren fitnesstraining, van circuittraining tot personal training. Hij werkt ondertussen overdag in de sales van z'n grote liefde (motoren) maar geeft hier en daar nog trainingen.

Yael R.

Trainer

Yaël geeft personal training fitness en fit workout bij Fitter Future Gym. Naast haar huidige werk als dierenartsassistente is ze zelf flink sportief en traint gemiddeld 4 keer in de week. Na verloop van tijd vond ze training en voeding zo interessant dat ze er een opleiding voor is gaan doen naast haar huidige baan.


Ismael M. invaltrainer


Een gemotiveerde en altijd energieke trainer. Ismael Misjan is een fanatiek beoefenaar van de sport (zo nu en dan ook wedstrijden) en brengt dit graag  over aan de mensen die hij lesgeeft. 


Jay Morris invaltrainer


Trainer Jay, een jonge maar talentvolle vechter. Jay geeft sinds 2019 les bij Fitter Future gym. Hij vecht regelmatig wedstrijden en traint onder andere met zijn vader (Jerry Morris) die voormalig wereldkampioen kickboksen geweest is bij Lucien Carbin (kickbokslegende). Jay helpt je graag met het trainen van techniek in het kickboksen.