Trainers


Witteweg 53, 1431GZ,

Aalsmeer

Lid worden kan via onze inschrijfpagina.

Helaas, wij zijn gesloten tot 19 januari 2021. We hopen jullie daarna weer terug te zien in de gym.
Stay safe!
Kleding Webshop 


Wij hebben extra maatregelen ivm covid19 voor tijdens de trainingen, lees ze hier.

Trainers

Brian van Gog ma-zo

Trainer Brian heeft Fitter Future in maart 2011 opgericht om zijn passie voor sport/vechtsporten over te brengen op anderen en mensen te helpen zichzelf fit te voelen door middel van training en voeding. Brian geeft al meer dan 10 jaar fitness (personal) training en andere sportlessen (bootcamp, kickboksen, boksen etc...).  Daarnaast is hij zo nu en dan ook nog actief in de ring (boksen/kickboksen) en traint hij zelf bij kickbokslegende Mousid Akhamrane.
Jay Morris invaller


Trainer Jay, een jonge maar talentvolle vechter. Jay geeft sinds 2019 les bij Fitter Future gym. Hij vecht regelmatig wedstrijden en traint onder andere met zijn vader (Jerry Morris) die voormalig wereldkampioen kickboksen geweest is bij Lucien Carbin (kickbokslegende). Jay helpt je graag met het trainen van techniek in het kickboksen.

David Ertugrul vrijdag


David is gestart met het trainen van kickboksen, weliswaar is dit altijd recreatief gebleven (geen wedstrijden) maar weet hij nog steeds hoe hij een goede conditionele en effectieve workout neerzet met een zaktraining kickboksen.
Na verloop van tijd heeft hij de Fitness ontdekt en traint daar altijd hard. David staat voor jullie klaar met intensieve workouts.


Wallace Samuel di,woe,vr

Trainer wallace is een fervent sporter. Het sporten zit in zijn bloed. Hij is nog steeds superfit en geeft graag zijn kennis van jarenlang lesgeven en trainen door aan de leden van Fitter Future Gym. Als een van de Fitter Future gym leden een wedstrijd moet vechten staat hij vaak in de hoek als coach. Bij trainer Wallace heb je altijd een pittige training. Hij verwacht 100% inzet en motiveert jou dit er ook uit te halen tijdens je training.


Donny Idzerda invaller


Trainer Donny heeft al een flink aantal jaren boksles en kickboksles gegeven. Techniek, sparren, padstraining.. van alles. Daarnaast ook nog Fitness training en een boel studie over voeding (en alles wat daarbij hoort) gedaan. Donny geeft effectieve en afwisselende trainingen.

Gerben Blom maandag


Fitness trainer / personal trainer 


Gerben geeft al jaren fitnesstraining, van circuittraining tot personal training. Hij werkt ondertussen overdag in de sales van z'n grote liefde (motoren) maar geeft hier en daar nog trainingen.

Ismael Misjan invaller


Een gemotiveerde en altijd energieke trainer. Ismael Misjan is een fanatiek beoefenaar van de sport (zo nu en dan ook wedstrijden) en brengt dit graag  over aan de mensen die hij lesgeeft.


Fitter Future Gym1431GZ , witteweg 53, Aalsmeer

Email: info@fitterfuture.nl


OpeningstijdenGroepslessen:
Maandag t/m zondag o
p de tijden in het lesrooster.

Personal training / andere trainingen:
Op afspraak 


Copyright © All Rights Reserved