Groepslessen

Groepslessen

Onze groepsles workouts worden gegeven door verschillende trainers. Hierdoor heb je veel afwisseling in de lessen die je krijgt en went je lichaam ook niet aan de trainingen. Zo blijf je resultaat boeken. De workouts die wij aanbieden zijn:

- Zaktraining kickboksen : Hier train je op een bokszak, in je eentje of met z'n tweeën. Tussendoor doe je naast het kickboksen ook nog conditionele of kracht oefeningen. De zaktrainingen kan iedereen op eigen niveau meedoen, van wedstrijdvechter tot beginner. 

- Zaktraining/techniektraining: In deze training doe je naast trainen op de bokszak, ook kickboksoefeningen bij elkaar op de handschoenen en scheenbeschermers. Je oefent tijdens de techniektraining aanvallen, verdedigen, het combineren van stoten en trappen en leert zo de basis van het kickboksen. In deze les werk je dus met elkaar en niet tegen elkaar zoals bij het sparren. 

- (Kick)boksen techniek, sparren en zaktraining: In deze lessen werk je aan je techniek, maar ook aan het daadwerkelijk toepassen van deze technieken op elkaar. Je leert spelenderwijs (light/toucherend sparren) hoe je je moet verdedigen en hoe je moet aanvallen. Als je wat meer gevorderd bent, kan er ook hard gespard worden. Deze lessen zijn top als je het kickboksen echt volledig wilt leren en/of als je wedstrijden wilt doen 


-FIT Workout: De fit workout is een full body fitness training.

We werken in deze lessen voornamelijk met losse gewichten, stangen, eigen lichaamsgewicht, kettlebells, slamballs, battleropes etc... Voornamelijk functioneel trainingsmateriaal en functionele oefeningen. Geen tien minuten op een apparaat zitten, maar een programma met veel variatie. In deze trainingen komt alles aan bod. Elke workout is anders waardoor je lichaam niet went aan wat je doet en je progressie blijft maken. Kracht, conditie en een fit lichaam opbouwen.
Fitter Future gym geeft boksles aan Decathlon

Kickboksen

FIT workout

Seminars / gasttrainers