Voeding coaching online

Voeding coaching Online

Resultaat met onze app VytalDe meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Eindeloos veel mogelijkhedenDagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

Wat nog meer?INSPIRATIE
Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

HANDIG BOODSCHAPPENLIJSTJE

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

PROGRESSIE
Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto's en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst.

GRATIS UITPROBEREN

Je kunt de VYTAL app twee weken gratis uitproberen, je kunt deze downloaden in de app store. Mocht je daarna verder willen, kun je bij FItter Future Gym de VYTAL app online aanschaffen in onze webshop onder het kopje apps.


COACHING

Heb je aan een aanpasbaar en persoonlijk voedingsschema niet genoeg maar wil je ook coaching met betrekking tot je voeding? Stuur ons een mailtje op info@fitterfuture.nl voor de coaching mogelijkheden of neem contact op via onderstaande button. Voor overige vragen kun je uiteraard ook even mailen of contact opnemen.

personal training
afvallen
kickboksen aalsmeer